Kies voor professionele dakrenovatie

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Wanneer u kiest voor de professionele dakrenovatie door Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, niet ver van Veenendaal, dan weet u zeker dat het dak op uw bedrijfspand of uw stal op de juiste manier gerenoveerd wordt. Hiervoor gebruiken wij moderne materialen, in verschillende varianten en kleuren. Op deze manier krijgt uw schuur, stal of ander bedrijfsgebouw de juiste uitstraling. Hierbij werken wij zeer secuur. Bent u toe aan een complete dakrenovatie, waarbij uw huidige dakbedekking eerst verwijderd wordt? Ook dan kunt u uitstekend terecht bij onze ervaren experts. Ze denken graag met u mee en hebben een persoonlijke benadering. Zo voorzien ze u van passend advies.

Een dakrenovatie zorgt voor een veilig dak

Is uw stal, loods of ander bedrijfsgebouw al enige tijd geleden gebouwd? Of is het al tientallen jaren geleden dat de dakbedekking gelegd is? Dan is de kans groot dat er asbest aanwezig is in uw huidige dakbedekking. Daardoor kan het vervangen van een asbestdak noodzakelijk zijn. Asbest is namelijk een gevaarlijke stof, met name als de dakbedekking door de jaren heen beschadigd raakt.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Laat ons de situatie bekijken

Het is dus van belang dat de dakrenovatie en het aanbrengen van nieuwe dakbeplating op een grondige en secure manier aangepakt wordt. U heeft de keuze uit diverse soorten dakbedekking, zoals sandwichpanelen. Daarom schakelt u Van der Grift Bouw en Montage in. Maak een afspraak met ons, zodat wij uw huidige dakbedekking op uw schuur of andere bedrijfspand kunnen komen bekijken. Zo kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Maak een afspraak door te bellen naar 033 200 60 20 of door te e-mailen naar info@bouwenmontage.nl.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl