Kies voor professionele dakrenovatie

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home ยป Dakrenovatie

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject
Wanneer u kiest voor de professionele dakrenovatie door Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, niet ver van Veenendaal, dan weet u zeker dat het dak op uw bedrijfspand of uw stal op de juiste manier gerenoveerd wordt. Hiervoor gebruiken wij moderne materialen, in verschillende varianten en kleuren. Op deze manier krijgt uw schuur, stal of ander bedrijfsgebouw de juiste uitstraling. Hierbij werken wij zeer secuur. Bent u toe aan een complete dakrenovatie, waarbij uw huidige dakbedekking eerst verwijderd wordt? Ook dan kunt u uitstekend terecht bij onze ervaren experts. Ze denken graag met u mee en hebben een persoonlijke benadering. Zo voorzien ze u van passend advies.

Kies voor veilige dak- en wandbeplating van uw bedrijfsgebouw

In veel oudere bedrijfsgebouwen, vooral in de agrarische sector, is er nog oude dak- en wandbeplating aanwezig waarin de giftige stof asbest verwerkt is. Deze kankerverwekkende stof is zeer gevaarlijk wanneer de asbestdeeltjes vrij komen. Dit gebeurt wanneer bijvoorbeeld uw de asbestplaten beschadigd raken. Heeft u een ouder bedrijfsgebouw, zoals een stal of loods? Laat uw asbestdak dan vervangen door Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, niet ver van Veenendaal. Zo heeft u veilige, voordelige en mooie dak- en wandbeplating zonder dat die schadelijk is voor uw gezondheid. Ook gaat het jaren mee, zodat uw bedrijf de komende jaren nog vooruit kan.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Laat uw beplating door ons ontwerpen

Wij leveren bij het monteren van dak- en wandbeplating altijd maatwerk, net zoals bij al onze andere diensten, zoals betonbouw en stallenbouw. Ook ontwerpen we diverse soorten beplating. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten platen in allerlei kleuren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor naar 033 200 60 20 of stuur een e-mail naar info@bouwenmontage.nl.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Bezoekadres

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl