Asbestverwijdering

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home ยป Asbestverwijdering

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

Als het aankomt op asbestverwijdering, dan is uiterste voorzichtigheid geboden. Asbest is namelijk een zeer gevaarlijke stof, die zelfs kanker kan veroorzaken. Wanneer u asbest wilt laten verwijderen van bijvoorbeeld het dak van een bouwwerk in Gelderland, doe dan een beroep op onze specialisten. Zij maken eerst een goed uitgedacht plan, zodat de asbestsanering bij u in Gelderland op een verantwoorde manier gebeurt. Dit plan van aanpak wordt uiteraard in nauw overleg met u gemaakt, zodat u zeker weet dat de werkzaamheden op een veilige manier gebeuren. Wij zijn dan ook een ervaren asbestbedrijf dat actief is in Gelderland. Wij kunnen u zo voorzien van gedegen advies, waarbij we altijd een persoonlijke benadering hebben.

Asbestverwijdering met oog voor de omgeving

Wanneer u asbest wilt laten verwijderen, dan is het natuurlijk aan te raden dit te laten doen door een specialist die ook werkzaam is bij u in Gelderland. U weet dan namelijk zeker dat de asbestsanering veilig en verantwoord gebeurt, zodat de omgeving rondom uw agrarische bedrijf in Gelderland geen schade of gevaar ondervindt. Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, nabij Veenendaal, werkt op een zeer grondige wijze bij het uitvoeren van asbestsanering. Wij zorgen ervoor dat er geen enkel asbestdeeltje meer terug te vinden is in het dak of het beton van uw bouwwerk. We verwijderen het asbest  bij uw bedrijf in Gelderland op een grondige manier.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Maak gebruik van de diensten van een ervaren asbestbedrijf nabij Gelderland

Is het op uw agrarische bedrijf in Gelderland noodzakelijk dat er snel asbestsanering plaatsvindt? Schakel dan ons ervaren bedrijf in. Doordat wij ons vooral richten op de agrarische sector en de utiliteitsbouw, is ons asbestbedrijf dé ideale partner voor asbestverwijdering op uw bedrijf. Wij zijn niet alleen een asbestbedrijf dat actief is in Gelderland, want wij doen veel meer dan asbest verwijderen alleen. Voor het bouwen van diverse betonwerken, zoals mestbakken onder stallen, zijn wij ook de aangewezen partij. U merkt; ons dienstenaanbod is zeer divers.

Neem contact met ons op voor grondige asbestverwijdering

Heeft u behoefte aan een specialist op het gebied van asbestverwijdering, of bent u geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Wilt u asbestplaten laten verwijderen of ons als bouwbedrijf inschakelen in de regio Gelderland, bijvoorbeeld voor de bouw van bedrijfshallen? Neem dan contact met ons op. Ons enthousiaste team helpt u graag met een oplossing op maat. Neem dus contact met ons op door te bellen naar 033 200 60 20 of door een e-mail te sturen naar info@bouwenmontage.nl

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Bezoekadres

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl