Dak van sandwichpanelen

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Wanneer u een mooi bedrijfspand op uw terrein heeft, is het aan te raden om een sandwichpanelen dak te laten plaatsen door de specialisten van Van der Grift Bouw uit Renswoude, niet ver van Veenendaal. De gebouwen op uw terrein krijgen hierdoor een schitterende uitstraling. Op deze manier komt uw bedrijf professioneler over. Daarom is het laten plaatsen van een sandwichpanelen dak een goed idee.

Creëer ideale omstandigheden in uw gebouwen met een sandwichpanelen dak

Een dak met sandwichpanelen ziet er niet alleen heel goed uit, maar deze panelen bieden nog andere voordelen. Zo blijven de omstandigheden in uw gebouwen, zoals de temperatuur, ideaal. Wanneer de temperatuur te hoog oploopt, is dit namelijk niet goed voor de houdbaarheid van uw producten. Ook heeft u zo gegarandeerd een asbestvrij dak. Daarom is het een goed idee om tijdens een dakrenovatie sandwichpanelen dakplaten te laten plaatsen door onze specialisten. Zij hebben jarenlange ervaring, waardoor ze u op de juiste manier kunnen adviseren over de beste soort sandwichpanelen die u op het dak kunt laten plaatsen. Zo blijven de omstandigheden in uw gebouwen nog jarenlang optimaal. Ook zien uw gebouwen er zowel van binnen als van buiten representatief uit na het vervangen van uw dak. Er zijn dus meerdere goede redenen om nieuwe dakplaten op uw loods, hal of stal te laten plaatsen. Vraag naar alle mogelijkheden. Onze ervaren specialisten voorzien u graag van gedegen advies.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Maak een afspraak voor het laten plaatsen van sandwichpanelen dakplaten

Wilt u de omstandigheden in uw stal of opslag ook idealiseren door het laten plaatsen van een sandwichpanelen dak, na het verwijderen van uw asbestdak? Maak dan een afspraak en laat u adviseren door één van onze specialisten. Dit kan door te bellen naar 033 200 60 20 of door contact met ons op te nemen info@bouwenmontage.nl

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl