Kalverstal bouwen

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Waarom zou u een kalverstal laten bouwen door de experts van Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, nabij Veenendaal? Wanneer u kalveren houdt, dan wilt u natuurlijk het beste voor uw dieren. Dat is een goede reden om uw stal te laten bouwen door onze specialisten, die overigens ook andere bedrijfsgebouwen, zoals loodsen, bouwen. De muren van de stal worden gemaakt van stevige onderdelen, bijvoorbeeld van prefab onderdelen. Dit laatste heeft als voordeel dat het bouwen van een kalverstal snel is gebeurd en dat de kosten laag blijven.

Een kalverstal laten bouwen voor de beste omstandigheden

Uw nieuwe stal moet natuurlijk de beste omstandigheden bieden voor uw dieren. U wilt een stal laten bouwen waar altijd de beste temperatuur en de juiste luchtvochtigheid heersen. Dat is een goede reden om een kalverstal te laten bouwen door onze specialisten. Doordat wij de stallen voor kalveren bouwen stallen voor bijvoorbeeld kippen bouwen van hoogwaardige materialen en prefab onderdelen in uw schuur, hebben uw dieren een prettige leefomgeving. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om andere stallen te laten bouwen. Zo kunnen wij voor u de volgende bouwwerkzaamheden uitvoeren:

Projecten waar we trots op zijn!

Nieuwbouw bedrijfshal Woudenberg 

Dak en gevelbeplating Schoonoord 

Vraag om persoonlijk advies

Wilt u de perfecte kalverstal nieuw laten bouwen? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij bekijken samen met u waar de stal of het bouwwerk aan moet voldoen. Contact opnemen doet u telefonisch via 033 200 60 20 of door het sturen van een e-mail naar info@bouwenmontage.nl. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl