Betonbouw voor de utiliteitssector

De betrouwbare partner voor uw renovatie en bouwproject!

Of het nu gaat om mestkelders of huiskelders, funderingen of parkeergarages: betonbouw biedt enorm veel verschillende mogelijkheden. Beton is al eeuwenlang één van de meest gebruikte bouwmaterialen, omdat het sterk, hard en duurzaam is. 

Betonbouw is een van de specialisaties van Van der Grift Bouw en Montage. Naast betonnen bouwwerken, kelders en funderingen realiseren wij ook zowel ruwe als monolithisch afgewerkte betonvloeren. Wat we ook voor u bouwen met beton, we gaan uit van een optimaal resultaat en honderd procent klanttevredenheid. Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat voor de betonbouw die het best past bij u en uw bedrijf. Direct een prijsopgave ontvangen?

 

Betonbouw van de Grift
Toepassingen betonbouw

Toepassingen van betonbouw

Betonbouw biedt uitgebreide toepassingsmogelijkheden. U kunt bij ons voor uiteenlopende soorten betonbouw terecht, zoals:
 • Mestkelders
 • Huiskelders
 • Parkeergarages
 • Funderingen, van woonhuis tot bedrijfsruimte
 • Ruwe betonvloeren
 • Monolithisch afgewerkte betonvloeren
Heeft u een idee of verzoek op het gebied van betonbouw dat hier niet bij staat? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Veelgestelde vragen

Categorie: Betonbouw

Het plaatsen van een prefab kelder is eenvoudiger dan een standaard kelder en kan binnen een redelijk korte tijd gebeuren. Onze prefab betonnen kelders bestaan namelijk uit op maat gemaakte betonnen wanden in verschillende maten. Ook de bodemplaten zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Op deze manier kunt u door ons een prefab betonnen kelder laten plaatsen die precies op uw doeleinden aansluit.

Categorie: Betonbouw

Beton is al heel lang een van de meest gebruikte bouwmaterialen. Dat is natuurlijk niet zomaar. Naast dat beton zeer sterk is, biedt bouwen met beton nog veel meer voordelen. We zetten ze voor u op een rij:

 • Isolatiewaarde: de isolatiewaarde van beton is van zichzelf al vrij hoog. Door constructies zonder naden isoleert beton nog beter. Betonnen gebouwen hebben doorgaans een relatief laag energieverbruik.
 • Waterdicht: de waterdichtheid maakt beton zeer geschikt voor ondergrondse constructies, zoals kelders. Grondwater zal een betonnen ondergrondse ruimte niet binnendringen.
 • Warmte: beton slaat warmte op en geeft het gelijkmatig weer af. Dat betekent dat bij zomerse warmte de temperatuur in een betonnen gebouw gemiddeld koeler zal zijn en in de winter juist gemiddeld warmer.
 • Duurzaam: beton is een van de meest duurzame bouwmaterialen. Een betonnen constructie van een gebouw gaat vaak zelfs veel langer mee dan de beoogde levensduur van het gebouw.

De mogelijkheden van betonkelderbouw

Een betonnen kelder is vaak een ideale oplossing voor opslag. Wanneer u een betonnen kelder laat bouwen door Van der Grift Bouw en Montage, kunt u er op rekenen dat wij altijd rekening houden met alle omstandigheden: het doel van de kelder, de grondsoort, de omgeving en nog veel meer. Waarvoor u ook een betonkelder nodig heeft, u kunt altijd rekenen op de toewijding en oog voor detail van onze vakmensen.

Van der Grift Bouw en Montage is al jarenlang actief in de betonkelderbouw. Vanuit onze vestigingsplaats Renswoude, vlak bij Veenendaal werken wij door het hele land. Voordat wij een betonkelder storten, gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen. Wij geven u hierbij een helder advies op maat, op basis van onze expertise en ervaring.

Mogelijkheden van betonkelderbouw

Van der Grift Bouw en Montage, voor een zorgeloos project

Bij Van der Grift Bouw en Montage kunt u altijd rekenen op een zorgeloos bouwproject. Wij zijn graag uw betrouwbare partner voor uw renovatie- of nieuwbouwproject. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

 • Ontzorging van begin tot eind: van het eerste onderzoek tot oplevering en nazorg.
 • Veiligheid en zorgvuldigheid staat bij ons centraal tijdens alle fases van het asbest verwijdertraject.
 • Tijdens een bouwproject weet u altijd waar u aan toe bent, u heeft altijd een vast aanspreekpunt.
 • Scherpe prijzen, zonder op kwaliteit in te leveren.
  Deze klanten gingen u al voor:

Mestput koeienstal Achterveld

Betonvloer in opslagloods Assendelft

Mestopslag op maat laten bouwen

Mestopslag

Bij ons kunt u ook terecht voor een specifieke vorm van kelderbouw: de mestkelder, opslagruimte speciaal voor mest. Daarbij is het belangrijk dat het materiaal waarvan u de mestopslag laat bouwen bestand is tegen de zuren uit de mest. Uw opslag gaat dan veel langer mee. Met het bouwen van een mestopslag heeft Van der Grift Bouw en Montage veel ervaring. Doordat we regelmatig voor agrarische bedrijven werken, weten wij precies waar we op moeten letten bij het bouwen van mestkelder. Daardoor leveren wij altijd maatwerk: de juiste afmetingen en de juiste materialen. Ook een meskelder laten bouwen?

Prefab kelder

Bedrijven maken steeds vaker de keuze om een prefab kelder te laten bouwen. Prefab is namelijk een ideale methode om snel en eenvoudig een kwaliteitsresultaat te halen. Prefab kelders zijn geschikt voor onder een schuur, loods of ander bedrijfsgebouw. Voor agrarische bedrijven, productiebedrijven en nog veel meer ondernemingen.  Onze prefab betonnen kelders zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer geschikt als mestkelder. De betonnen platen van de prefab kelder zijn uitstekend bestand tegen de zuren uit de mest. Een prijsopgave ontvangen?
Prefab kelder

De mogelijkheden van betonbouw zijn eindeloos
Neem contact op met één van onze experts en laat u adviseren!

Betonvloer

Betonnen vloeren

Naast gebouwen en kelders biedt Van der Grift Bouw en Montage nog een kwaliteitsproduct op basis van beton: de betonnen vloer. Door de praktische eigenschappen van beton is dit materiaal vaak ideaal voor een vloer in vrijwel elk type bedrijf. Of u nu bedrijfsvloeren wilt laten leggen in uw agrarische bedrijf, of industrievloeren wilt laten leggen in een bedrijfshal of ander gebouw: het kan allemaal. U kunt bij ons terecht voor:

 • Ruwe betonvloeren: wij storten graag een duurzame, vlakke, ruwe betonvloer voor u, die u naar eigen inzicht kunt afwerken.
 • Monolithisch afgewerkte betonvloeren: niet alleen kunnen wij voor u een ruwe betonvloer aanleggen, u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor een fraaie afwerking. En monolithisch afgewerkte betonvloer heeft door een specifieke manier van afwerken een dichter en duurzamer glad oppervlak gekregen.
  Bent u op zoek naar een ander type betonvloer? Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag al onze mogelijkheden op het gebied van betonvloeren met u.

Betonbouw project? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw betonbouw project? Wilt u hier eerst meer informatie over of heeft u vragen? Neem contact met ons op! Bel naar 033 200 60 20, stuur een e-mail naar info@bouwenmontage.nl of vul ons contactformulier in.

Teamfoto van de Grift