Laat een mestopslag bouwen door een agrarisch specialist

De betrouwbare partner voor uw renovatie en bouwproject!

Wilt u een mestopslag laten bouwen? Van der Grift Bouw en Montage is gespecialiseerd in het bouwen van diverse bouwwerken voor onder andere agrarische bedrijven. Dit zijn in veel gevallen schuren, stallen en loodsen voor verschillende bedrijven, maar wij kunnen ook een mestopslag bouwen. Dit kan een hal zijn, maar ook een betonnen mestkelder. Bij deze betonwerken zorgen we ervoor dat het materiaal waarvan u de mestopslag laat bouwen bestand is tegen de zuren uit de mest, zodat uw opslag lang meegaat.

Mestopslag bouwen
Mestopslag op maat laten bouwen

Een mestopslag op maat laten bouwen

Het grote voordeel van het laten bouwen van een mestopslag door onze specialisten, is dat wij altijd maatwerk leveren. Dit betekent dat wij altijd een opslagloods met de juiste afmetingen bouwen, maar ook wat betreft materiaalkeuze leveren wij maatwerk. Wij zorgen er zo voor dat uw mestopslag niet snel aangetast wordt en dat u er nog jarenlang gebruik van maakt. U kunt overigens ook direct een stal laten bouwen bij of op uw mestopslag of schuur. Er zijn veel mogelijkheden bij ons bedrijf uit Renswoude, nabij Veenendaal.

Projecten waar we trots op zijn!

Nieuwbouw koeienstal Achterveld

Nieuwbouw kippenstal Renswoude

Ga met ons in gesprek

Weet u al hoe uw mestopslag eruit moet komen te zien, bijvoorbeeld als kelder? Of heeft u advies nodig? Neem in beide gevallen contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 033 200 60 20 of door het sturen van een e-mail naar info@bouwenmontage.nl. Wij helpen u graag met een maatwerkoplossing en plannen graag een adviesgesprek met u in.
Teamfoto van de Grift
Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl