Laat uw asbestdak zo snel mogelijk vervangen

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home » Asbestdak vervangen

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

U weet waarschijnlijk wel dat asbest een zeer gevaarlijke stof is en dat wanneer u een dak heeft waar het in zit zo snel mogelijk moet vervangen. Maar door wie moet u dit laten doen? Als u bijvoorbeeld in de omgeving van Renswoude en Veenendaal woont, dan laat u uw asbestdak het best over aan de specialisten van Van der Grift Bouw en Montage. Echter werken wij in het hele land. In samenwerking met onze SCA-code gecertificeerde partners ontzorgen wij dagelijks opdrachtgevers bij het laten verwijderen en vervangen van asbest. Wij volgen hierbij altijd de juiste procedures. Voordat we aan de slag gaan, laten we uw asbestdak onderzoeken door een onafhankelijke specialist, die een duidelijk rapport opstelt. Zo gebeurt het vervangen van uw asbestdak altijd op een veilige manier. Wij zorgen er hierbij voor dat we uw asbest dakplaten vakkundig verwijderen en deze vervangen voor veilige dakplaten met een mooie uitstraling. Het vervangen van een asbestdak voor een mooi, nieuw dak zonder gevaarlijke stoffen vindt ook nog eens plaats tegen zo laag mogelijke kosten. U profiteert zo van meerdere voordelen.

Een asbestdak vervangen voor een mooi en veilig exemplaar

Als u een asbestdak op bijvoorbeeld een schuur wilt laten vervangen, dan wilt u dat het verwijderen van de asbest dakplaten op een veilige manier gebeurt. Asbest is namelijk pas écht gevaarlijk wanneer de asbestdeeltjes breken en in de lucht komen. Daarom gebeurt het verwijderen van uw asbestdak door één van onze gespecialiseerde partners, die hiervoor modern en hoogwaardig materieel gebruikt. Daarna legt ons gespecialiseerde team wij mooie, nieuwe dakplaten op uw dak, die zeker geen asbest bevatten. Dit kunnen geïsoleerde sandwichpanelen zijn, maar ook goedkopere golfplaten zijn mogelijk. Zo blijven de kosten van het verwijderen van de asbestplaten zo laag mogelijk.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Laat asbestdak snel en veilig vervangen

Wanneer u een asbestdak op uw schuur heeft liggen en deze zo snel mogelijk wilt laten verwijderen, schakelt u onze ervaren experts in. Bespreek met ons de mogelijkheden door te bellen naar 033 200 60 20 of stuur een e-mail naar info@bouwenmontage.nl. Wij bekijken graag hoe we uw asbest dakplaten zo snel mogelijk kunnen verwijderen, en deze kunnen vervangen voor mooie nieuwe exemplaren zonder giftige stoffen.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl