Het dak van uw schuur vervangen in Gelderland

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Moet het dak van de schuur van uw bedrijf vervangen worden en wilt u dit overlaten aan een specialist die actief is in Gelderland? Bij Van der Grift Bouw en Montage wordt het dak van uw schuur vervangen tegen zo laag mogelijke kosten. U heeft hierbij de keuze uit diverse soorten dakplaten, zodat uw schuur er weer schitterend uitziet. Wij gebruiken diverse materialen en u heeft de keuze uit meerdere kleuren. U kunt er altijd vanuit gaan dat de dakbedekking op uw schuur in Gelderland vervangen wordt voor veilig materiaal, en dat tegen lage kosten. Het vervangen van de dakbedekking op uw schuur door de onze experts uit Gelderland is een echte aanrader.

Een veilig dak als u de dakbedekking op uw schuur laat vervangen door een expert in Gelderland

Bij veel agrarische bedrijven staan nog oude schuren die een dak van asbestplaten hebben die verwijderd moet worden. U kunt deze dakplaten op uw schuur het best zo snel mogelijk kunt laten vervangen. Asbestdeeltjes kunnen zo namelijk niet ontsnappen wanneer er beschadigingen ontstaan aan uw dakplaten. Bij het vervangen van het dak is het gevaar voor uzelf, uw personeel uw dieren én de omgeving snel verdwenen. Wist u dat asbestdeeltjes heel klein zijn, waardoor ze tot wel kilometers rondom uw bedrijf kunnen neerdwarrelen, zodat ze in de wijde omgeving gevaar kunnen veroorzaken. Door het dak van uw schuur te laten vervangen door dé specialist uit Renswoude, die ook actief is in Gelderland, voorkomt u dus gevaar voor uzelf en uw omgeving. Dat is natuurlijk belangrijk, maar dat is niet het enige. U kunt namelijk kiezen uit dakplaten van diverse materialen en in diverse kleuren. Zo ziet uw schuur er weer als nieuw uit na de dakrenovatie. Niet alleen nu, maar tot in lengte van jaren geniet u van het vervangen van het dak en de dakplaten van uw schuur tegen lage kosten.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Verschillende soorten dakbedekking op uw schuur in Gelderland laten vervangen

Dakplaten vormen de bekendste vorm van dakbedekking, vooral op schuren, maar die moeten wel eens vervangen worden. Dakplaten zijn er in verschillende varianten, zoals sandwichpanelen, en van diverse materialen. Wij adviseren u graag over de beste optie en zijn hierbij altijd eerlijk, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Maak dan een afspraak met onze experts voor een adviesgesprek. Dit kan door te bellen naar 033 200 60 20 of e-mail te sturen naar info@bouwenmontage.nl. Wij beantwoorden graag uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent over alle mogelijkheden voor het laten vervangen van het dak van uw schuur in Gelderland tegen aantrekkelijke kosten.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl