Loods laten bouwen?
De betrouwbare partner voor uw renovatie en bouwproject!

Voor veel bedrijven is de juiste opslagloods essentieel. Een loods moet op de eerste plaats voldoende ruimte bieden, om bijvoorbeeld al uw grondstoffen of gereedschappen op te slaan. Maar er zijn nog meer belangrijke punten, zoals de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en licht. 

Wilt u een (bedrijfs)loods laten bouwen die ruim, robuust en duurzaam is, met voorzieningen voor perfecte werk- en opslagomstandigheden? Neem dan contact op met Van der Grift Bouw en Montage. Onze professionals zorgen voor een duurzame loods waar u jarenlang werkplezier van heeft. De prijs voor het laten bouwen van een loods hangt af van meerdere factoren! Vraag hieronder een offerte aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave!

Wij zijn gevestigd in Renswoude, vlak bij Utrecht. Vanuit deze centraal gelegen plaats bouwen wij loodsen voor opdrachtgevers door het hele land.

Opslagloods
Loodsen voor elke toepassing

Vakkundige aanpak

Of het nu gaat om opslag van mest, grondstoffen, gereedschap en nog veel meer: het bouwen van een (bedrijfs)loods vraagt om een vakkundige aanpak. Van der Grift Bouw en Montage heeft veel expertise en ervaring in loodsbouw. In de afgelopen jaren hebben wij bijvoorbeeld al veel agrarische bedrijven, maar ook bedrijven uit andere sectoren mogen helpen aan een nieuwe opslagloods.

Loodsen bouwen voor elke toepassing

De toepassingsmogelijkheden van een loods zijn zeer uiteenlopend: machineberging, werkplaats, stroloods, tuinbouwloods, sorteerruimte, aardappel-, groente- of fruitopslagloods en nog veel meer. Wij bouwen dan ook geen standaard loodsen, maar kwaliteitsloodsen op maat.

Elke (bedrijfs)loods bouwen wij volledig gebaseerd op uw eisen en wensen. Degelijkheid en duurzaamheid zijn belangrijk: of het nu gaat om de bodem, het dak, de wanden of andere onderdelen: we werken met de beste materialen. Daarbij houden we het budget scherp in de gaten. Door zo efficiënt mogelijk te werken bouwen we loodsen voor prijzen die u niet snel ergens anders vindt. Leveren wij een nieuwe loods aan u op, dan is deze gegarandeerd veilig en gaat deze jarenlang mee.

Wij leveren altijd maatwerk!

Veelgestelde vragen

Categorie: Opslagloods

Ook wanneer u minder budget hebt voor de bouw van een loods bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van uw wensen komen we samen tot een plan van aanpak. Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie en neem gerust contact met ons op.

Categorie: Opslagloods

Wanneer u een loods met sandwichpanelen wilt laten bouwen bent u daarvoor bij Grift op het juiste adres! Ontvang een vrijblijvende kostenindicatie en neem gerust contact met ons op!

Categorie: Opslagloods

Wanneer een deel van uw erf op agrarische grond valt, bent u verplicht een vergunning aan te vragen, voordat u een schuur kan laten bouwen. Van de Grift ontzorgt u volledig hierin. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Categorie: Opslagloods

De kosten van het bouwen van een loods verschillen per situatie. Factoren die een rol spelen zijn bijvoorbeeld de locatie en de grondsoort. Zijn er bijvoorbeeld heipalen nodig?

Vanzelfsprekend speelt de grootte van de loods een grote rol in de materiaalkosten en de bouwtijd. Daar komt nog bij dat de materiaalkeuze, bijvoorbeeld voor wandbekleding, dakbedekking, dakgoten en andere onderdelen ook van invloed is.

Categorie: Opslagloods

Hoe klein of groot, luxe of sober u uw loods ook wilt hebben, vanzelfsprekend krijgt u van ons van tevoren een complete en scherpe offerte. Bij Van der Grift Bouw en Montage komt u niet voor verrassingen te staan. We houden graag grip op de kosten van projecten. Doordat bij ons ontwerpen, bouwen en andere disciplines vanaf het begin nauw samenwerken, hebben we al snel duidelijk in kaart waarmee we in het ontwerp- en bouwproces rekening moeten houden. Zo zijn we in staat snel een helder kostenplaatje samen te stellen, waar we het bouwproces zo efficiënt mogelijk op inrichten. Benieuwd naar de prijs voor het laten bouwen van een nieuwe loods? Vraag een offerte aan!

Een loods bouwen van A tot Z

Laat u uw bedrijfsloods bouwen door Van der Grift Bouw en Montage? Dan haalt u jarenlange expertise en ervaring in huis. Wij ontzorgen u graag in alle fases van het bouwen van loodsen en realiseren graag uw nieuwe loods van A tot Z. Ontwerp, bouwaanvraag, constructie en nog veel meer: bij ons heeft u alles op één adres. Tijdens de volledige bouwtijd heeft u een vast aanspreekpunt, voor een soepel verloop van de communicatie tussen u, onszelf en eventuele derde partijen.

Een loods bouwen van A tot Z

Deze klanten gingen u voor

Nieuwbouw open loods Hellouw 

Opslagloods Donselaar Tenten Woudenberg

Een loods bouwen van A tot Z

Laat uw loods bouwen door Van der Grift Bouw en Montage

Bij Van der Grift Bouw en Montage kunt u altijd rekenen op een zorgeloos bouwtraject. Wij zijn graag uw betrouwbare partner voor uw renovatie of nieuwbouwproject. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ontzorging van begin tot eind: van het eerste onderzoek tot oplevering en nazorg.
  • Wij leveren maatwerk, op basis van uw ideeën, eisen en wensen,
  • Veiligheid en kwaliteit staat bij ons centraal tijdens alle fases van het bouwen van een loods.
  • Tijdens het bouwproject van uw nieuwe loods weet u altijd waar u aan toe bent, u heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt.
  • Wij hanteren scherpe prijzen, zonder op kwaliteit in te leveren.

Agrarische loods

Van der Grift Bouw en Montage bouwt loodsen voor elke bedrijfstak. Bijvoorbeeld de agrarische sector. Voor de meeste bedrijven in de agrarische sector zijn loodsen van goede kwaliteit essentieel. Bijvoorbeeld om landbouwmachines in te zetten, zodat deze beschermd zijn tegen weersinvloeden en zo langer meegaan. Of als opslagplaats voor hooi, granen en nog veel meer.

Stal laten bouwen?

Naast loodsen voor goederen kunt u bij ons ook terecht voor de bouw van stallen, voor diverse diersoorten. Wij bouwen stallen voor onder andere varkens, koeien, kippen en vele andere dieren. Bij het ontwerpen en bouwen van stallen houden wij rekening met het welzijn en de leefomstandigheden van de dieren. Wilt u een stal waar u altijd zelf de optimale temperatuur en de juiste luchtvochtigheid kunt regelen? Dat is een goede reden om een stal te laten bouwen door onze specialisten. Daarnaast zorgen wij dat de kosten laag blijven, door bijvoorbeeld gebruik te maken van prefab-onderdelen. Zo krijgt u een stal voor een scherpe prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Asbest dak verwijderen of vervangen
Asbest verwijderen

Asbest verwijderen uit oude schuur of loods

Heeft u een bestaande loods of schuur die gebouwd is voor 1994? Dan is de kans aanwezig dat er asbest in zit. Vervangt u uw schuur of loods, dan bent u gelijk van de eventuele gevaarlijke stoffen af. Is er in uw bestaande loods of schuur asbest aangetroffen? En wilt u liever bijvoorbeeld alleen het asbest dak vervangen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Neem contact op!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om een loods voor u te bouwen? Wilt u hier eerst meer informatie over of heeft u vragen? Neem contact met ons op! Bel naar 033 200 60 20, stuur een e-mail naar info@bouwenmontage.nl of neem contact op via onderstaande link.

Teamfoto van de Grift

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl