Mooie en voordelige dak- en wandbeplating

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home » Dak- en wandbeplating

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

Het laten aanleggen van dak- en wandbeplating is een goed idee vanwege verschillende redenen. Uw bedrijfsgebouw, zoals een stal, een klein kantoorgebouw of een ander gebouw krijgt hierdoor betere uitstraling. Dit is echter niet het enige, want de juiste dak- en wandbeplating zorgt ook voor een goede isolatie van uw gebouw. In de winter blijft de warmte binnen in uw gebouw, en in de zomer wordt de warmte buiten gehouden. Hierdoor bespaart u op uw stookkosten en kan het een besparing op uw bedrijfskosten betekenen.

Kies voor veilige dak- en wandbeplating van uw bedrijfsgebouw

In veel oudere bedrijfsgebouwen, vooral in de agrarische sector, is er nog oude dak- en wandbeplating aanwezig waarin asbest verwerkt is. Deze stof is zeer gevaarlijk wanneer de asbestdeeltjes vrij komen. Dit gebeurt wanneer bijvoorbeeld uw de asbestplaten beschadigd raken. Heeft u een ouder bedrijfsgebouw, zoals een stal of loods? Laat uw asbestdak dan vervangen door Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, niet ver van Veenendaal. Ook gaat het jaren mee, zodat uw bedrijf de komende jaren nog vooruit kan.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Laat uw beplating door ons ontwerpen

Wij leveren bij het monteren van dak- en wandbeplating altijd maatwerk, net zoals bij al onze andere diensten, zoals betonbouw en stallenbouw. Ook verzorgen we diverse soorten beplating. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten platen in allerlei kleuren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor naar 033 200 60 20 of stuur een e-mail naar info@bouwenmontage.nl.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Bezoekadres

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl