Uw asbestdak veilig laten verwijderen

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home ยป Asbestdak verwijderen

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

Wilt u uw asbestdak laten verwijderen of wilt u het schuurdak dat asbest bevat laten vervangen door een mooi betonnen dak? Wij helpen u graag. Wij houden ons bezig met veel meer dan alleen het verantwoord verwijderen van asbest. Wij hebben diverse specialismen. Denkt u aan het vervangen of verwijderen van een schuurdak met asbest of het bouwen van een betonnen bouwsel bij uw agrarische bedrijf. Wij werken in de wijde omgeving van onze vestigingsplaats Renswoude, nabij Veenendaal, waar wij asbestdaken verwijderen en nog veel meer kleine bouwwerkzaamheden uitvoeren. Wilt u een asbest schuurdak laten vervangen of verwijderen? Schakel dan onze expertise in.

Uw asbestdak op een verantwoorde manier laten verwijderen

Asbest is een zeer giftige en dus gevaarlijke stof. Daarom moet het verwijderen van een asbestdak op een zeer verantwoorde manier gebeuren. Asbest bevindt zich vaak in oudere bouwwerken en dan met name in daken. Daarom is het belangrijk om een schuurdak dat asbest bevat zo snel mogelijk te laten verwijderen of compleet te laten vervangen. Wij zorgen er dan voor dat er een prachtig dak van bijvoorbeeld beton voor terugkomt. Ook voor andere betonwerkzaamheden schakelt u ons in. Wij verzorgen onder andere graag een mestkelder onder de stallen van uw dieren, zodat u voldoet aan alle mestvoorschriften op een eenvoudige manier. Daarom laat u uw schuurdak met asbest verwijderen en vervangen door de specialisten van Van der Grift Bouw en Montage. Wij werken echter ook voor andere bedrijven dan agrarische ondernemingen. Zo schakelt u ons ook in voor het bouwen van bijvoorbeeld een bedrijfshal.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Ontdek al onze mogelijkheden

Het laten verwijderen van een asbestdak en het laten aanleggen van een betonnen mestkelder is niet het enige waarvoor u bij ons terechtkunt. Wij zijn een zeer veelzijdig bouw- en montagebedrijf en vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via 033 200 60 20 of door het sturen van een e-mail naar info@bouwenmontage.nl. Ons enthousiaste team komt dan snel bij u terug met een passende oplossing. Wij geven u altijd betrouwbaar advies. 

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Bezoekadres

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl