Laat een ruime kippenstal bouwen

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home » Kippenstal bouwen

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

Als u een kippenstal wilt laten bouwen, is het belangrijk dat u bedenkt hoeveel ruimte uw dieren nodig hebben. Veel kippenboeren geven hun dieren namelijk te weinig ruimte. Hierdoor groeien ze niet goed en lopen ze meer kans om ziek te worden. Dit komt ook doordat kippen die in een te kleine ruimte leven elkaar vaak aanvallen en pikken. Daarnaast hebben kippen die in een te kleine stal leven vaak te maken met ondergewicht leggen ze vaak minder eieren. Dit zijn allemaal goede redenen om een ruime kippenstal te laten bouwen door de specialisten van Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, niet ver van Veenendaal.

Een luxe kippenstal laten bouwen

Wanneer u een kippenstal wilt laten bouwen, is het belangrijk om deze een beetje luxe te maken. U wilt tenslotte een ruimte creëren waarin uw dieren genoeg plek hebben om te leven, maar ook het creëren van de juiste luchtvochtigheid en andere omstandigheden spelen natuurlijk een rol. Als u aan al deze zaken denkt bij het laten bouwen van een kippenstal dan hebben uw kippen een goed leven in de stal. Maar u kunt niet overal aan denken en daarom is het prettig dat u een beroep kunt doen op onze specialisten. Wij hebben jarenlange ervaring waardoor wij precies weten waar we op moeten letten bij het laten bouwen van een kippenstal of een ander gebouw op uw bedrijfsterrein. Vraag bijvoorbeeld ook eens naar de mogelijkheden voor de bouw van bijvoorbeeld een bedrijfshal.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Plan een adviesgesprek in

Wilt u ook een mooi en luxe plekje laten bouwen voor uw dieren? Laat ons u voorzien van persoonlijk advies. Plan hiervoor een adviesgesprek in. Dit kan door te bellen naar 033 200 60 20. U kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar info@bouwenmontage.nl.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Bezoekadres

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl