Onze specialiteit: stallenbouw

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home ยป Stallenbouw

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

Stallenbouw is al jarenlang één van de specialiteiten van Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, niet ver van Veenendaal. Wij bouwen stallen voor onder andere varkens, koeien, kippen en vele andere dieren. Hierbij houden wij rekening met de omstandigheden voor de dieren. Wij begrijpen dat ieder dier zijn eigen behoeftes heeft. Hier houden wij uiteraard rekening mee bij het ontwerpen en bouwen van uw stallen. Ook aanverwante voorzieningen, zoals een mestkelder leggen wij graag aan. Wij zijn een ervaren betonbouwer en helpen u graag met de bouw van een mestkelder die bestand is tegen alle omstandigheden, zoals de chemicaliën die vrijkomen uit de mest.

Stallenbouw van ontwerp tot oplevering

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner die stallenbouw en het bouwen van een mestkelder voor u kan verzorgen, dan heeft u aan ons een goede partij. Wij helpen u namelijk van A tot Z, van het ontwerp van uw nieuwe stallen tot het gehele bouwproces. Ook de afwerking en oplevering horen hier natuurlijk bij. Heeft u daarna nog vragen? Ook dan staan we natuurlijk graag voor u klaar. Voor welke dieren mogen wij de stallenbouw verzorgen?

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Laat ons uw stallen ontwerpen

Wanneer wij uw stallenbouw mogen verzorgen, maken wij het ontwerp hiervoor graag in nauw overleg met u. Zo weten we zeker dat de stallen voldoen aan uw wensen en behoeften. Laat ons uw wensen en behoeften weten door ons te bellen op 033 200 60 20 of door een e-mail te sturen naar info@bouwenmontage.nl. 

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Bezoekadres

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl