Prefab kelder

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Een prefab kelder is een belangrijk bouwsel voor verschillende bedrijven en tegenwoordig kunt u een prefab kelder laten bouwen. De prefab betonnen kelders van Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, niet ver van Veenendaal zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Zo kan het beton tegen de zuren uit de mest, zodat de prefab kelder die u heeft laten plaatsen een lange tijd meegaat. Wist u dat we ook mestkelders bouwen? Bekijk voor meer informatie deze pagina.

Hoe werkt het laten plaatsen van een prefab kelder?

Het plaatsen van een prefab kelder is heel eenvoudig en kan binnen een korte tijd gebeuren. Onze prefab betonnen kelders onder uw schuur bestaan namelijk uit op maat gemaakte betonnen wanden in verschillende maten. De vloer is extra verstevigd, zodat de zuren uit de mest niet in de bodem zakken, waardoor de bodem verontreinigt. Ook de bodemplaten zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Op deze manier laat u een prefab betonnen kelder plaatsen die precies op maat gemaakt kan worden.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Profiteer van aanvullende diensten bij het laten plaatsen van prefab betonnen kelders

Wat betreft aanvullende voorzieningen zijn er verschillende mogelijkheden, dus vraag hier vooral naar. Wij denken graag met u mee en we voorzien u graag van gedegen advies, zodat u uw bedrijf op een veilige, efficiënte en zo milieuvriendelijk mogelijke manier kunt voortzetten. Op deze manier voldoet u aan alle eisen van tegenwoordig, terwijl u uw bedrijf toch op een efficiënte en prettige manier kunt voortzetten. U kunt niet alleen bij ons terecht voor het laten bouwen van een mestkelder, maar ook voor andere vormen van betonbouw, zoals loodsen of bedrijfshallen.

Laat uw prefab kelder ontwerpen

Wilt u ook een op maat gemaakte prefab kelder laten plaatsen? Laat dit dan over aan onze specialisten. Neem contact met ons op, dan maken wij in nauw overleg met u een ontwerp op maat. U bereikt ons door te bellen naar 033 200 60 20. Het sturen van een e-mail is ook mogelijk, stuur deze dan naar info@bouwenmontage.nl

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl