Dé specialist in betonkelderbouw

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home » Betonkelderbouw

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

Betonkelderbouw is een specialisme waarvoor u een echte expert moet inschakelen. Een betonnen kelder bouwen is ideaal voor onder andere agrarische bedrijven. Wij storten namelijk regelmatig een betonkelder die dient als mestopslag. Wanneer u een betonnen kelder laat bouwen door Van der Grift Bouw en Montage, houden wij altijd rekening met alle omstandigheden. Aangezien wij vaak werken voor agrarische bedrijven, weten wij precies waar we op moeten letten bij het bouwen van een betonnen kelder die dienstdoet als mestkelder. Ook als u voor andere doeleinden een betonkelder wilt storten, kunt u terecht bij onze experts.

De mogelijkheden van betonkelderbouw

Niet alleen bij agrarische bedrijven is er behoefte aan betonkelderbouw. Natuurlijk zijn er veel meer bedrijven die een betonnen kelder willen laten bouwen. Ook fabrieken hebben behoefte aan betonkelderbouw. Heeft u een klein bedrijfspand? Dan kunt u hiervoor een beroep doen op onze specialisten. Wij zijn al jarenlang actief in de betonkelderbouw in de omgeving van Renswoude en Veenendaal. Ook elders in Nederland kunt u uiteraard een beroep op ons doen. Voordat wij een betonkelder storten, gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Wij geven u hierbij uiteraard eerlijk advies. Dit doen we op basis van onze jarenlange ervaring. Hierdoor past uw betonkelder zeker bij uw situatie. U heeft altijd genoeg ruimte en ook houden we rekening met de omstandigheden waarin u uw betonkelder gebruikt. Wij houden bijvoorbeeld rekening met de stoffen die u gebruikt, zodat de betonkelder die u heeft laten storten lang meegaat. Dat is het voordeel van het laten storten van een betonkelder, of het laten bouwen van een prefab betonkelder. Ook kunt u kiezen voor het laten bouwen van een prefab schuur.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Maak een afspraak voor een adviesgesprek voor het laten storten van een betonkelder

Heeft u advies nodig over betonkelderbouw of het bouwen van iets anders dan een betonnen kelder? Wij helpen u graag met verschillende kleine bouwwerkzaamheden. Maak een afspraak voor een adviesgesprek door contact met ons op te nemen. Dit kan door middel van het sturen van een e-mail naar info@bouwenmontage.nl of door te bellen naar 033 200 60 20.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl