Dé specialist in schurenbouw

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Van der Grift Bouw en Montage is al jarenlang gespecialiseerd in het realiseren van diverse bouwwerken voor verschillende bedrijven, zoals schurenbouw of het bouwen van loodsen. Schuren kunnen natuurlijk diverse doeleinden hebben. Vaak worden ze gebruikt als opslagruimte. Wij houden ons op het gebied van schurenbouw ook bezig voor veehouders zodat hun schuur gebruikt kan worden als stal voor runderen, varkens en kippen. Bij schurenbouw zorgen wij ervoor dat de omstandigheden in uw nieuwe schuur ideaal zijn. Dit is in de agrarische sector vaak belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan dieren waarvoor er een warme, droge stal gebouwd moet worden, of landbouwproducten, die in de beste omstandigheden opgeslagen moeten worden. Daarom laat u uw schuur in Gelderland of elders renoveren of bouwen door onze ervaren specialisten.

Wij letten op details bij schurenbouw

Bij schurenbouw, maar ook bij de bouw van andere gebouwen, zoals een stal, op het terrein van uw bedrijf zijn details zeer belangrijk. De muren moeten stevig zijn en het dak moet goed beschermen tegen weersinvloeden, zodat het een veilige opslagplaats of veilig onderkomen voor uw dieren is, of dit nu kippen, kalveren of varkens zijn. Wij pakken de schurenbouw op een handige manier aan. Wij werken namelijk veelal met prefabdelen, waaruit de muren van uw schuur worden opgebouwd. Ook het dak van uw schuur is gemaakt van stevig materiaal, dat gegarandeerd geen asbest bevat. Is uw schuur, of het dak ervan, al enkele decennia geleden gemaakt? Dan is de kans aanwezig dat er asbest in aanwezig is. Dit is een gevaarlijke stof, dus het is belangrijk dat u uw schuur in Gelderland in dat geval snel laat renoveren of nieuw laat bouwen.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Laat uw schuur in Gelderland vakkundig renoveren

Behalve schurenbouw, houden onze specialisten uit Renswoude, niet ver van Veenendaal, zich ook bezig met het renoveren van het dak van uw schuur in bijvoorbeeld Gelderland. Ook kunt u een opslagloods of een mestopslag door ons laten bouwen. Neem contact met ons op om al onze mogelijkheden op het gebied van schurenbouw te ontdekken. Dit kan door te bellen naar 033 200 60 20 of door contact met ons op te nemen via info@bouwenmontage.nl

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl