Laat een geheel nieuw bedrijfspand bouwen

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home » Bedrijfspand bouwen

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

Van der Grift Bouw en Montage in Renswoude houdt zich onder andere bezig met het bouwen van bouwwerken op agrarische bedrijven, maar ook kunt u een bedrijfspand laten bouwen. Of u nu een kantoorruimte wilt laten bouwen of juist een opslagloods nodig heeft, wij helpen u in alle gevallen graag verder. Wij werken in diverse sectoren, dus wat voor bedrijfsgebouw u ook wilt laten bouwen, onze specialisten helpen u graag.

Verschillende vormen van een bedrijfspand laten bouwen

Een bedrijfspand bouwen, dat kan natuurlijk in allerlei vormen. Zeker voor een agrarisch bedrijf zijn er diverse soorten gebouwen nodig. Daarom hebben wij altijd een persoonlijke aanpak wanneer wij uw nieuwe pand mogen bouwen. Wij bespreken voordat we voor u aan de slag gaan, eerst uitgebreid uw wensen met u. Daarin zijn wij altijd eerlijk over de mogelijkheden, zodat wij u altijd kunnen voorzien van gepast advies over het bouwen van uw nieuwe pand en over hoe dat het best aangepakt kan worden. Wij begeleiden u dan ook tijdens het gehele proces, van het idee tot het ontwerp en van de daadwerkelijke bouw tot de afwerking uw bedrijfshal, zoals het aanleggen van een goede bedrijfsvloer.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Zoals eerder benoemd is een adviesgesprek een zeer belangrijk onderdeel bij het bouwen van een nieuwe bedrijfshal en het plaatsen van een dak. Wij willen goed weten wat u van ons verwacht. Maak daarom een afspraak met ons door te bellen naar 033 200 60 20 of door een e-mail te sturen naar info@bouwenmontage.nl. Wij ontvangen u graag op ons kantoor in Renswoude, zodat we afspraken kunnen maken over het bouwen van uw nieuwe bedrijfspand.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl